Beleid Dansstudio i.v.m Covid-19

Update: 15-1-2021

Momenteel geven wij de lessen online. De onderstaande regels zijn van toepassing zodra wij weer live les mogen geven in de studio:

Voor kinderen blijven de huidige regels hieronder van toepassing.

Hier vind je de regels die wij hanteren in de dansstudio om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Wij rekenen op je begip en medewerking. Bedankt!

1. Kleed je thuis om. De kleedkamers zijn alleen open om je jas op te hangen en schoenen neer te zetten. Waardevolle spullen neem je mee de studio in. 

2. Kinderen die zelfstandig hun jas op kunnen hangen en dansschoentjes aan kunnen trekken gebruiken de ingang naar de kleedkamers als in- en uitgang. 
Volwassenen van de eerste les in de avond gebruiken dezelfde in- en uitgang. 
Volwassenen van de tweede les in de avond gebruiken de receptie als in- en uitgang.

3. Ouders blijven buiten tijdens het halen en brengen. Bij de allerjongste (3 t/m 4 jaar) kinderen vangt de docent de kinderen op bij de hoofdingang (receptie). 
De kinderen kunnen weer opgehaald worden bij de andere ingang (kleedkamers). 

4. In de receptieruimte mogen maximaal 3 ouders blijven wachten. Wij waarderen het als je hier een mondkapje draagt. 

5. Er mag bij een proefles bij kinderen t/m groep 8 één ouder blijven kijken. Als je door de dansschool naar je plek in de studio loopt, draag je een mondkapje. Als je zit mag je je mondkapje weer af doen. 

5. Het maximum aantal dansers in de volwassenen lessen is teruggebracht zodat wij voldoende afstand kunnen houden. 

6. Wij hebben op 12 november een nieuw ventilatiesysteem laten installeren waardoor de vuile lucht wordt afgevoerd en vervangen wordt door verse buitenlucht.  

6. Zorg dat je op de hoogte bent van het Covid-19 beleid voor kinderen en volwassenen. Lees het uitgebreide protocol van de dansstudio nog eens door. 

7. Blijf thuis bij klachten of als één van je huisgenoten klachten heeft.