• darkblurbg

Amber Monninkhof 

Eigenaresse en docent bij Dansstudio Amber. 

Amber is in 2013 afgestudeerd van de opleiding Docent Dans aan Codarts, de Rotterdamse Dansacademie.
Voor de dansacademie volgde ze onder andere de vooropleiding van Fontys Dansacademie in Tilburg en de schakelklas van Codarts in Rotterdam. Tijdens haar opleiding en daarna heeft ze ervaring als dans docent en uitvoerende danser in binnen- en buitenland.
Om zich nog verder te ontwikkelen is zij de Master Kunsteducatie aan de HKU gaan doen en heeft deze in 2016 afgerond. 

Amber vindt het heerlijk om met kinderen te werken. Ze speelt graag in op hun fantasie, creativiteit en leergierigheid. Met volwassenen werkt zij graag vanuit een solide technische training toe naar uitdagende choreografieën.
Amber is betrokken bij haar leerlingen en vindt het belangrijk om een band op te bouwen als groep. 

Belangrijk in de les: leren op je eigen niveau, uitgedaagd worden en een fijne sfeer.

info@dansstudioamber.nl/ 06-44019811

 

Eva Boer

Eva is in 2020 afgestudeerd van de opleiding Docent Dans aan Artez, Hogeschool voor de Kunsten, Arnhem. 

Eva's favoriete dansstijlen zijn modern, streetdance en jazz. Na de opleiding heeft zij zich verdiept in modern floorwork en diverse trainingen gevolgd waaronder een cursus Flying Low van David Zombrano.  

Eva is een enthousiaste en vrolijke docent die haar leerlingen graag uitdaagt. Zij is erg betrokken bij haar leerlingen en onderzoekt graag waar de behoefte ligt in een groep. Daar speelt ze in haar lessen op in door diverse lesmethoden en dansmateriaal in te zetten. 

Eva is de vaste docent op donderdag en neemt op dinsdag en woensdag de lessen van Amber over tijdens haar verlof.

Anne Winters

Anne zit momenteel in haar laatste jaar van de opleiding Docent Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.
Zij danst al sinds haar 6e jaar fanatiek in de stijlen ballet, modern en jazz en heeft sinds een aantal jaar ook lessen gehad hip hop, Afrikaanse dans, floorwork en improvisatie. Anne heeft met veel liefde al op verschillende plekken lesgegeven in kleuterballet, modern, streetdance en jazz. 

Voor Anne is een veilige, ontspannen sfeer van groot belang in haar lessen. Zij houdt ervan om haar leerlingen uit te dagen en met veel gelach en open communicatie staan haar leerlingen daar dan ook graag voor open. Je goed voelen in de les is voor haar het allerbelangrijkste.

Anne verzorgt de lessen op maandag tijdens het verlof van Amber.


Loïs Ros

Loïs heeft het praktijkdeel van de opleiding Docent Dans aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten afgerond. Zij is momenteel bezig met het afronden van haar scriptie. Hiervoor heeft zij diverse vooropleidingen gevolgd waaronder de 5 o’clock aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Als danseres heeft zij een brede interesse in diverse dansstijlen. Loïs houdt er enorm van om te improviseren.
In haar lessen vind zij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, dat er dansplezier is en dat voor elke leerling een uitdaging te vinden is.

Loïs verzorgt de lessen op vrijdag tijdens het verlof van Amber. 

Jenty Timmer

Jenty is in 2022 afgestudeerd van de opleiding Docent Dans aan Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zij is begonnen met klassiek ballet en Ierse dans, waarna zij 4 jaar lang de 5 O’clock vooropleiding heeft gevolgd. Tijdens de vooropleiding en de bachelor opleiding is zij in contact gekomen met verschillende stijlen, zoals Afrikaans, house, floorwork en jazz. Het liefst combineert Jenty alle elementen in de stijl ‘contemporary’.

Inmiddels geeft ze ballet en contemporary lessen op verschillende dansscholen en vooropleidingen.

Jenty daagt haar leerlingen graag uit en kijkt naar wat een groep nodig heeft. Zij krijgt ontzettend veel energie van gemotiveerde leerlingen en probeert een open en veilige sfeer te creëren waarin ook veel grapjes gemaakt kunnen worden.

Bij Dansstudio Amber geeft Jenty ballet en spitzenles op de vrijdag avond.

 

Anneloes van Schuppen

Anneloes is in 2021 afgestudeerd van de opleiding Docent Dans aan Codarts, de Rotterdamse Dansacademie.

De passie van Anneloes ligt bij moderne dans. Van september t/m december 2022 moeten wij haar even missen omdat zij zich in New York aan het ontwikkelen is in diverse moderne dansstijlen. 

Na haar opleiding was Anneloes o.a. werkzaam als dans docent voor de educatieve afdeling van Introdans, het Arnhemse dansgezelschap.
Zij werkte ook voor Cardiac, een dansgezelschap voor mensen met een verstandelijke beperking. 
Anneloes werkt als choreograaf voor diverse festivals en gezelschappen. 

Haar liefde voor het maken van stukken kan zij bij Dansstudio Amber kwijt bij de Productiegroep die zij op vrijdagavond lesgeeft. 
Anneloes is een positief, energiek en warm persoon en dat laat zij ook zien in haar lessen.